Show contact information
Norsk  Informasjon  Ledige stillinger

Hei!

Timekiosk AS opplever en fantastisk suksess ...

Vi får nye kunder i økende tempo og trenger mer kapasitet til salg, utvikling og kundestøtte. Videre er det et økende behov for å bistå våre kunder med forskjellige tjenester, samt delta i spennende prosjekter. Timekiosk ønsker derfor nå å knytte til seg flere ressurser som har stå-på egenskaper og lyst til å jobbe i et spennende, uformelt og givende miljø.

Du trenger ikke å ha lang utdannelse eller mye formell kompetanse for å passe inn hos oss. Vi søker like gjerne deg som har et ønske om å komme tidlig inn i et selskap i rask vekst, som har endel egenerfart/faktisk kompetanse innen data, utvikling og/eller salg, som lærer raskt, som er positiv og som tar noen timer med ekstrajobb når det er behov for det. Ikke minst bør du både forstå og like de krav det stiller til deg å jobbe i et mindre selskap i rask vekst. De unike muligheter det gir for fremtiden regner vi med du ser?

Du bør ha noe bakgrunn fra utvikling, salg og/eller kundebehandling.

Serviceinnstiling, rettet mot at alle våre kunder skal ivaretas på beste måte et "must"!

De oppgavene vi søker dekket er flere av de følgende:

  • Utvikling
  • Salg
  • Kundestøtte

Regn med at du vil få anledning til å utføre flere av disse oppgavene etter avtale og litt "potetegenskaper" er en fordel.

Timekiosk tilbyr de rette mulighet for eierandeler, provisjonsbasert lønn etter innsats/resultat og som sagt unike muligheter for deg som "vil noe" og som tør satse litt. Du må gjerne være over "50 år" eller ha innvandrerbakgrunn, da vi prioriterer personlige egenskaper og kompetanse. Snakker du ikke norsk, men engelsk meget godt vil vi også gjerne snakke med deg.

Føler du at dette er noe du kunne tenke deg å prate med oss om - ring nå: 9829 8090 (Kay)

 
Logg inn:

Bruker:
Passord:

Antall besøkende:
Brukere: 6010748
Sider: 9571196

Copyright © 2000-2011 Timekiosk AS. All Rights Reserved.
Designated trademarks and brands are the property of their respective owners.
All prices are specified excluding VAT, unless otherwise stated.
Timekiosk AS general terms of delivery and payment apply for all sales and transactions.