Show contact information
Norsk  Support  Automation

Timekiosk systemet støtter XML / SOAP og WebServices. Det finnes en lang rekke spørringer og oppdateringer som kan gjøres mot systemet. Ta kontakt med oss for nærmere informasjon vedrørende dette.

Dokumentasjon Automation:

SalesSimpe - Enkel salgstall spørring, som typisk benyttes for å samkjøre salgstall mot andre salgs- og lagersystemer. Klikk på fil-linken TimekioskAutomationSalesSimple.pdf (150 KB) lenger ned på siden for nedlasting av dokumentasjon.

StockUpdate - Enkelt webgrensesnitt for oppdatering av lager fra en leverandør. Kan benyttes av leverandører eller brukere av Timekiosk kassesystem med lagerstyring. Klikk på fil-linken TimekioskAutomationStockUpdate.pdf (65 KB) lenger ned på siden for nedlasting av dokumentasjon.

Timekiosk Automation Client - Benyttes for online import og eksport av eksempelvis produkt-informasjon, lagerstatus, innkjøpsordre, lageroppdatering, produktoppdatering og lignende mot ERP og administrative systemer. Gjør det mulig å automatisere og effektivisere prosesser i forretningen. Nye moduler og funksjonalitet legges til fortløpende. Ta gjerne kontakt for å diskutere dine behov.
Klikk på fil-linken Timekiosk Automation - AutomationClient XXX.pdf for mer informasjon.

 

 

TimekioskAutomationSalesSimple.pdf   TimekioskAutomationStockUpdate.pdf   
Timekiosk Automation - AutomationClient 0_02a.pdf   
 
Logg inn:

Bruker:
Passord:

Antall besøkende:
Brukere: 6010780
Sider: 9571228

Copyright © 2000-2011 Timekiosk AS. All Rights Reserved.
Designated trademarks and brands are the property of their respective owners.
All prices are specified excluding VAT, unless otherwise stated.
Timekiosk AS general terms of delivery and payment apply for all sales and transactions.