Show contact information
Norsk  Support  Support beskrivelse

Som Timekiosk kunde har du fri tilgang til support så lenge du bruker våre løsninger, enten det er snakk om ditt nye PC Kasse system, Fagdata system, Internett Booking, Websted eller annen type løsning.

For alle vanlige henvendelser ber vi deg sende en epost til: support @ timekiosk.com
Dersom det ikke er praktisk å sende epost kan du ringe oss på telefon: 4696 4000
Vi yter ikke support på SMS, MSN, Skype eller lignende medier

Kjernetiden for telefonsupport er kl. 10:00 - 18:00 alle hverdager. Telefonsupport utenom nevnte tider er evt. regulert gjennom den gjeldene supportavtalen for din virksomhet. Ta kontakt for mer informasjon.

Når vi yter support per telefon ber vi om at supporten forløper uten forsinkende ventetid hos dere. Det vil si at vi kan avbryte og lukke en supportsak hvor du/dere velger å ta eksempelvis andre telefoner eller bruke systemet selv, slik at vi ikke kan utføre supportarbeidet sammenhengende. Vi gjenåpner gjerne saken på et senere tidspunkt, men kan da belaste mertiden som går med for å gi utsatt support. Minstetiden for dette er 30 minutter og vanlig konsulentpris benyttes.


Følgende tabell viser kort hva som er inkludert i support og hva som belastes utenom. Priser for tjenestene er oppgitt her

Inkludert i support Konsulent arbeid/pris Junior konsulent/pris
Opprettelse og endringer av systemparametre, ansatte/brukere, adresseinformasjon, firmaopplysninger og lignende. Import av kundedata, notater og lignende fra andre systemer i forbindelse med opprettelse av system eller på et senere tidspunkt. Redigering av nettside innhold, innlegging av ferdig bildemateriell og generelt nettside vedlikehold.
Import av produkter og tjenester i forbindelse med oppstart av systemet, forutsatt at lister finnes i et formatert elektronisk format. Bearbeiding og import av produkter og tjenester etter oppstart av systemet.  
Import av standardiserte (årlige) prisoppdatering fra generelle distributører som er levert på et ferdig formatert elektronisk medium. Integrasjon mot andre systemer og tilpasning av Timekiosk Automation, samt alt arbeid knyttet til drift og oppfølgning av disse.  
Opprettelse og vedlikehold av veivisere og lignende for Internett Booking. Redigering av websted malverk, endringer i logoer/bilder og annet design/artwork.  
Bistand til å løse problemer med bredbånd og lignende som er levert av Timekiosk. Primær kontakt er den aktuelle leverandøren av bredbåndet. Bistand til å løse problemer med bredbånd og lignende som ikke er levert av Timekiosk.  
Support og bistand til å løse problemer med PC'er og annet utstyr levert av Timekiosk. Support og bistand til å løse problemer med PC'er og annet utstyr som ikke er levert av Timekiosk.  
Support og bistand til bruk av Timekiosk programmene, rapportfunksjoner og andre programmer og tjenester levert av Timekiosk. Support og bistand til bruk av Windows og andre systemer/programmer som ikke er levert av Timekiosk.  
Generell bistand til oppsett av Antivirus og Windows programvare for førstegangs installasjon av Timekiosk maskinvare. Support og hjelp som skyldes forhold/problemer uten årsak i funksjonalitet, feil eller problemer i Timekiosk levert maskinvare, programmer eller tjenester.  
Oppgradering av Timekiosk programvare på PC arbeidsstasjoner (ved behov) og hjelp til å sette i gang oppgraderinger av programvare på bankterminaler levert av Timekiosk. Opprydding, feilsøking og lignende i forbindelse med virusinfeksjon, malware og annen uønsket programvare, uansett leverandør av PC/system.  

Se forøvrig også vår beskrivelse av service-/supportavtale for Timekiosk PC her


Vi benytter en type fjernhjelp hvor vi enkelt kan overta din PC for å hjelpe deg direkte. Klikk på linken under for å få direkte hjelp...

http://download.teamviewer.com/download/TeamViewerQS.exe

Svar "Kjør" eller "Run" (evt. 2-3 ganger) og oppgi "ID" og "Password" til oss når du får opp følgende lille vindu på din PC:

TV

Dersom du får varsler fra din brannmur eller lignende, velg "Tillat" eller "Unblock" for å kjøre programmet på din PC.

 
Logg inn:

Bruker:
Passord:

Antall besøkende:
Brukere: 5303152
Sider: 8630844

Copyright © 2000-2011 Timekiosk AS. All Rights Reserved.
Designated trademarks and brands are the property of their respective owners.
All prices are specified excluding VAT, unless otherwise stated.
Timekiosk AS general terms of delivery and payment apply for all sales and transactions.