Show contact information
Norsk  Support  E-Post  SMS og E-Post

I endel tilfeller leveres ikke SMS meldinger eller E-Post like raskt som ønskelig, slik som ved påminnelser og bekreftelser av en bestilling hvor kunden gjerne forventer at SMS meldingen mottas umiddelbart etter at den ideelt sett burde vært levert. På samme måte blir enkelte meldinger borte uten at det tilsynelatende er noen "god" grunn for dette.

 

SMS:

 

Vår leverandør av SMS tjenester svarer følgende på våre spørsmål knyttet til dette:

 

Hvorfor leveres enkelte SMS'er mange minutter eller endog en time eller mer etter at den er sendt ut fra vårt datasystem?

 

"Det kan være mange grunner til at en melding blir forsinket levert til mottakers telefon. Eksempelvis kan en melding bli liggende i kø hos operatøren fordi de har stor pågang, mobiltelefonen kan være slått av eller være uten dekning, eller SMS-lageret på mobiltelefonen kan være fullt.

 

Slike forsinkelser hos operatøren er det dessverre ingenting vi kan gjøre noe med. Lager man en varslingstjenste der man ønsker å minne mottager på en avtale eller lignende bør varslingen sendes ut god tid i forveien, slik at mottaker har større sannsynlighet for å motta meldingen i tide."

 

Hvorfor opplever vi at enkelte SMS'er aldri kommer frem?

 

"På samme måte som en melding kan bli forsinket kan det også skje at meldingen aldri blir levert. Har for eksempel kunden kontantkort kan en overtaksert melding feile fordi kunden ikke har nok penger på kortet til å motta meldingen. En feilrate på 5% for slike SMS-tjenester er ikke uvanlig."

 

 

E-Post:

 

For E-Post meldinger er det en rekke grunner som kan være årsak til at E-Posten kommer forsinket frem eller aldri blir mottatt. Noen av de mest vanlige grunnene er:

 

  • Brukeren benytter et "spam" eller søppelpostfilter, som sletter E-Post'er litt vel "effektivt"
  • Brukeren jobber i et firma eller organisasjon, som har spamfiltre eller andre restriksjoner på innkommende E-post
  • E-post overføringer forsinkes på Internett, på vei gjennom E-Post servere og på andre måter
  • Brukeren oppgir feil E-Post adresse
  • Brukeren benytter et autentifiseringsfilter (krever bekreftelse på at e-post er sendt "med vilje")
  • Brukeren har problemer med sitt E-Post oppsett

Disse årsakene og flere andre mindre vanlige årsaker gjør at leveringspresisjonen for E-Post i enkelte tilfeller dessverre ikke er så god som man kunne ønske. Erfaringsmessig regner vi med at ca. 5-10% av E-Post meldingene blir noen minutter forsinket, mens ca. 3-5% aldri kommer frem til mottaker.

 

Timekiosk Solutions arbeider kontinuerlig med å forbedre våre tjenester og vil i nær fremtid tilby våre kunder varsling om ikke leverbare SMS meldinger, slik at de kundene det gjelder kan kontaktes på andre måter. Generelt vil vi også anbefale at det ikke benyttes en varslingstid for påminnelser etc. på mindre enn to timer før aktuell fremmøtetid.

 

 

 

 
Logg inn:

Bruker:
Passord:

Antall besøkende:
Brukere: 6010868
Sider: 9571372

Copyright © 2000-2011 Timekiosk AS. All Rights Reserved.
Designated trademarks and brands are the property of their respective owners.
All prices are specified excluding VAT, unless otherwise stated.
Timekiosk AS general terms of delivery and payment apply for all sales and transactions.